Staňte se součástí našeho týmu CZ PRES

Jste student/ka 5. ročníku nebo čerstvý/á absolvent/ka nejlépe právnické fakulty? Zajímá Vás problematika praní špinavých peněz a chcete se dozvědět víc? Ovládáte anglický jazyk a chcete se zapojit do předsednictví ČR v EU? Pak hledáme právě Vás!

Finanční analytický úřad (finanční zpravodajská jednotka ČR) hledá nového kolegu či kolegyni, který/a by se stal/a součástí předsednického týmu, přičemž budoucí spolupráce není vyloučena.

Nabízíme zajímavou práci v přátelském kolektivu v centru Prahy (u Václavského náměstí) a pracovní dobu dle dohody. K dispozici Vám přidělíme služební notebook a mobilní telefon, možností jsou služební cesty do EU, včetně stravenkového paušálu.

Požadujeme samostatnost, spolehlivost, pečlivost, flexibilitu, znalost anglického jazyka slovem i písmem (znalost francouzského jazyka výhodou) a zájem o nové znalosti a zkušenosti.

Nástup možný od 1. 6. 2022, odměna dohodou.

V případě zájmu se nám neváhejte co nejdříve ozvat na: marketa.hlavinova@fau.mfcr.cz, nejlépe formou motivačního dopisu s připojením životopisu.

V rámci reakce na výše uvedenou výzvu souhlasím se zpracováním a uchováním veškerých mých osobních údajů, které poskytuji Finančnímu analytickému úřadu. Osobní údaje budou zpracovány v souladu se zákonem 110/2019 Sb. „O ochraně osobních údajů“. Tyto údaje poskytuji výhradně za účelem zaměstnání, nejdéle na 1 rok od jejich zaslání.

Newsletter

Chcete mít přehled o aktuálních informacích ze světa AML a mezinárodních sankcí? Odebírejte náš newsletter a budete vždy v obraze.

Odebíráním newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.